Asociația Studenților Bioingineri - Proiecte

Pro
Proiecte Tradiționale

Crăciun cu Zâmbete este un proiect 100% marca ASB, realizat în scopul de a aduce bucurie şi celor neajutoraţi în această perioadă magică a anului. De câtiva ani, Moşul ajută persoanele defavorizate, cei din asociaţie implicându-se în gasirea unor cazuri sociale, dar mai ales în organizarea şi realizarea evenimentului în sine.

Spre exemplu, în cadrul ultimei ediţii, pe 17 decembrie 2013, a fost organizată o seara socială în incinta Facultăţii de Bioinginerie Medicală, unde studenţii şi cadrele didactice s-au putut bucura de activităţile realizate în scopul strângerii de fonduri pentru Ionuţ, un băiat cu grave afecţiuni oftalmologice, care avea nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală. Mai mulţi studenţi s-au implicat în realizarea unui cor, colindele răsunând în întreaga aulă. De asemenea, trupa de teatru a U.M.F. şi-a făcut simţită prezenţa printr-un moment artistic susţinut, recompensat printr-o explozie de aplauze din partea spectatorilor.

Ajutorul vostru contează! Haideţi să facem şi din acest Crăciun un prilej pentru a transmite cât mai multe zâmbete celor aflaţi în dificultate !

Balul Bobocilor BIM & BFKT

Cine a spus că facultatea înseamnă doar studiu intens s-a înşelat categoric! Pe lângă nopţile nedormite dedicate aprofundării domeniului preferat, există şi acele activităţi care te vor ajuta să ieşi din cotidian şi să simţi că trăieşti viaţa de student la cote maxime. Esti bobocel şi vrei să te remarci ? Ati trebuie să te înscrii la Balul Bobocilor "Miss şi Mister BIM şi BFKT"!

Ediţia 1 - tema "Hollywood": câştigători - Robert-Laurenţiu Cadar şi Irina Paraschiv
Ediţia 2 - tema "Anii '20": câştigători - Claudiu Năstase şi Cristiana Bulai
Ediţia 3 - tema "Folclor Internaţional": câştigători - Mario-Răzvan Mocanu şi Cătălina-Simona Balan

Turneul de tenis de câmp, ”U.M.F Tennis Open”, organizat de membrii ASB este un eveniment sportiv ajuns la 3 ediții desfășurate cu succes. Dacă prima ediție a fost mai mult un experiment pentru a observa gradul de interes al studenților pentru tenisul de câmp (22 participanți), ne putem mândri că la cea de-a 3-a ediție, au participat peste 40 de studenți.

Câștigătorii stabiliți în urma tablourilor de simplu și dublu, atat în proba feminină, cât și în cea masculina au fost premiați cu medalii, cupe, diplome și articole sportive. U.M.F. Tennis Open tinde să devină un proiect tradițional al ASB, la care se pot inscrie colegi de-ai noștri de la toate centrele universitare din Iași.

Nu conteaza daca știi sau nu să joci tenis! Distracția, buna dispoziție și fair-play-ul sunt la ele acasă. Participă!

BENG Conference

Mai multe informaţii despre Conferinţa Naţională de Bioinginerie pentru Studenţi şi Tineri Cercetători.