Acasă » 2015 » Noiembrie » 14 » Adunarea Generală
Adunarea Generală

În data de 10 Noiembrie 2015, a avut loc Adunarea Generală convocată de către Asociaţia Studenţilor Bioingineri. În cadrul acestei întruniri s-a prezentat Raportul de activitate al mandatului trecut, Statutul asociaţiei şi s-a ales un nou Birou de Conducere şi Cenzorii care ne vor susţine în acest an.
Deoarece numărul membrilor activi la sedinţă a fost mai mare de 50%+1, alegerile au avut loc. Printre rândurile de studenţi s-a numărat şi Prodecana Facultăţii de Bioinginerie Medicală, Prof. Dr. Liliana Vereştiuc, care ne-a susţinut şi ne-a încurajat la fiecare pas. Persoanele care au candidat pe funcţia de Preşedinte au fost: Constantin Munteanu şi Bogdan Patraşcu cu următoarele echipe:

Constantin Munteanu:
- Vice Preşedinte pe Interne: Gheorghiţanu Eugen Ionuţ
- Vice Preşedinte pe Externe: Blăjuţ Raluca Andreea
- Secretar General: Fuior Robert
- Trezorier: Irimescu Ionela Nicoleta

Bogdan Patraşcu:
- Vice Preşedinte pe Interne: Gheorghiţanu Eugen Ionuţ
- Vice Preşedinte pe Externe: Blăjuţ Raluca Andreea
- Secretar General: Fuior Robert
- Trezorier: Buşilă George Brian

În urma alegerilor, rezultatele au fost următoarele: Bogdan Patraşcu „16” voturi de „DA”, Constantin Munteanu „45” voturi de „DA” iar un vot a fost anulat. Rezultatele voturilor şi-au spus cuvântul iar candidatul ales a fost Constantin Munteanu.

Mulţumim pe această cale tuturor celor care ne-au susţinut. Mulţumim cenzorilor aleşi: Mirela Roşca, Teodora Mereuţă, Ana Maria Secobeanu, Georgiana Manole, Bogdan Patraşcu, George Ciobanu şi Răzvan Radu. Sperăm să îndeplinim toate lucrurile pe care le-am propus la aceasta întrunire şi dorim implicare, respect şi creativitate din partea membrilor.

Pozele de la AG le puteţi găsi aici

Vizualizări: 368 | Adăugat de: Raluca1106 | Rating: 5.0/2