Acasă » 2015 » Aprilie » 1 » Asociația Studenților Bioingineri se va desființa din cauza unor probleme financiare!

Dragi prieteni, dragi membri și parteneri, dragi studenți și stimate cadre didactice, cu părere de rău vă informăm că NU mai putem desfășura activități ca și ONG studențesc! Mulțumim pentru sprijinul acordat în cei aproape 18 ani de activitate și ne cerem scuze pentru că nu vom putea onora proiectele deja demarate și promisiunile, acordurile încheiate.

Actualul Secretar General al A.S.B., Ionela-Nicoleta Irimescu a depus actele de validare a noului Birou de Conducere și de schimbare de Statut și Regulament de Oridine Interioara la Judecătoria Iași în urmă cu exact 9 zile! Aseară, la ora 23:15, pe e-mailul asb@bioinginerie.ro a fost emisă o scrisoare oficială prin care Asociației Studenților Bioingineri, Iași, nu mai are dreptul de a figura ca si organizație non-guvernamentală!

Motivul este unul de-a dreptul șocant și peste puterile actualului Birou de Conducere și anume justificarea unei ”găuri” de nu mai puțin de 20983,54 lei în urma confruntării bilanțului contabil general, făcut prin confruntarea tuturor bilanțurilor contabile depuse anual de către diferitele conduceri anterioare. De notat este că, în cadrul acestei sume intră și contravaloarea unor bunuri din patromoniul A.S.B., însușite de către foști membri ai asociației sau deteriorate/distruse și neraportate în Procesul Verbal de predare/primire de la sfârșitul fiecărui mandat.

Hotărârea este irevocabilă, întrucât ONG-urile studențesti nu au dreptul de a obtine profit și de a ”sustrage” bani din activitățile de voluntariat. Singura șansă a asociației naostre este prezentarea în decurs de 30 de zile a unor acte doveditoare sau bonuri, procese verbale de predare/primire din ultimii 10 ani, ce pot justifica o eventuală eroare a organelor de control, fapt de-a dreptul imposibil pentru actualul Birou de Conducere!

Singura parte pozitivă este că putem crea peste 6 luni de la desființarea actualei organizații, o nouă asociație studențească.

Nu putem să nu ne exprimăm dezamăgirea și stupoarea față de o situație atât de jenantă în care s-a ajuns... practic munca superba din ultimii ani a fost spulberată de niște erori (ne)intenționate din trecut...

Dragi prieteni, ca de ”bun rămas”, puteți downloada AICI o arhivă cu cele mai frumoase momente din tot ceea ce a însemnat A.S.B. Iași. Vă mulțumim pentru tot ceea ce ați reprezentat pentru Facultatea de Bioingineri Medicală și pentru absolvenții atâtor generații!

P.S. Păcăleală de 1 Aprilie, dar cele câteva poze chiar merită vizualizate!

** Dacă tot ai fost păcălit, nu te înfuria pe noi și distribuie-l mai departe colegilor tăi!

Vizualizări: 352 | Adăugat de: asb_grup | Rating: 3.7/3