Acasă » 2015 » Martie » 4 » Mărțișor cu ASB
21:01
Mărțișor cu ASB

 

Această primăvară a început pentru membrii asociației într-un mod original. Cei din biroul de conducere au renunțat la băncile din amfiteatru și ne-au propus să ieșim într-un local diferit de mediul studențesc.

„Curtea berarilor” a fost locul în care ne-am cunoscut, am legat prietenii și ne-am distrat! Printre altele am avut parte și de o atenție simbolică din partea băieților din staff. Atât mărțișoarele cât și florile ne-au înveselit și ținem să vă mulțumim și pe această cale.

Fiind un număr de aproximativ 25 de persoane, atmosfera a fost una plăcută, mulți dintre noi reușind să socializeze și să lase o amprentă importantă în cutia noastră cu amintiri.
Am primit și unele feedback-uri:
De exemplu Ramona Dumitriu ne spune că a fost ok și că ar mai ieși dacă se vor mai organiza astfel de ieșiri. Ștefan Mihoci ne spune că a fost interactiv și îi pare rău că a plecat atât de repede. Petro Vlasie afirmă că a fost draguț dar și mai drăguți au fost ghioceii primiți de la Coco.

Ne bucurăm că majoritatea feedback-urilor sunt pozitive și chiar dacă berea nu a fost îndeajuns de bună sperăm că ați avut parte de o companie plăcută. Vă mulțumim încă o dată că ați fost alături de noi și vă așteptăm în număr cât mai mare și la ședințe!

Vizualizări: 287 | Adăugat de: Raluca | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 1
avatar
1 Spam
1
Petronela Mihai  considera de asemenea ca a fost o intalnire reusita si se bucura ca a ales sa.si petreaca seara intr.o atmosfera atat de placuta, calduroasa si primitoare! wink
avatar