Acasă » 2015 » Mai » 11 » Team Building, 1-3 mai 2015, Ezareni
Team Building, 1-3 mai 2015, Ezareni
Dupa multe proiecte si multa munca, Asociatia Studentilor Bioingineri a organizat in perioada 1-3 mai, la Ezareni, un team-building ce a avut ca scop dezvoltarea comunicarii si a lucrului in echipa intre membri. Desi vremea nu prea a tinut cu noi, atmosfera a fost una placuta, reconfortanta si prietenoasa, presarata cu foarte multe momente amuzante.

Diversele jocuri si activitati la care au fost provocati au fost distractive dar si foarte importante deoarece implicau dezvoltarea lucrului in echipa, increderea in ceilalti si in instinctele lor. In acest team building participantii au avut libertatea de a socializa, de a se cunoaste si de a se imprieteni cu diferite persoane. Punctajul acordat dupa fiecare proba i-a motivat, trezind in ei dorinta de a iesi invingatori.

„Botezul ASB” a fost una dintre cele mai frumoase probe. „Chiar daca afara ploua si era bezna, noi nu am renuntat si am avut incredere in coordonatori. Am fost plimbati si „botezati” intr-un mod foarte distractiv.”- Diana Ispas

Pe langa toate activitatile participantii au avut parte de doua nopti de pomina. Gratarele, bautura, muzica, dansul si voia buna au fost nelipsite, ajutandu-i sa se apropie unii de altii mai mult. Fara indoiala, distractie a fost la maxim!
„Tinem sa felicitam si organizatorii deaorece stim ca nici pentru ei nu a fost usor. Chiar daca in unele momente au fost pusi sub presiune si au mai dat-o in bara, noi nu am tinut cont de acest lucru. Ceea ce regret cel mai mult este ca timpul a trecut foarte repede dar suntem fericiti ca am ramas cu multe amintiri frumoase.”- Madalina Straciuc

Cea mai frumoasa surpriza a fost acordarea premiilor la finalul team building-ului. In functie de punctaj participantii au castigat diferite jocuri pentru dezvoltare dar si un voucher pentru o vacanta in Bucovina. Diplomele inmanate au adus zambetul pe buze fiecarui participant.

Speram ca nu regretati ca nu ati ajuns in Vama de 1 Mai si va multumim tuturor pentru momentele de neuitat petrecute impreuna!
Vizualizări: 328 | Adăugat de: bogdanpatrascu94 | Tag-uri: mai, team building, Ezareni, ASB Iasi, 2015, ASB | Rating: 5.0/1