Acasă » 2015 » Martie » 24 » Zâmbete de Paști
Zâmbete de Paști

„Zâmbete de Paști” este un spectacol caritabil, organizat de Asociația Studenților Bioingineri pentru a aduce bucurii în preajma Sărbătorilor pascale, copiilor de la Centrul de zi „Sfânta Marina” din Iași. Acest proiect devine încet încet o tradiție, anul acesta desfășurându-se cea de-a doua ediție.

Acest spectacol va fi susținut de tineri artiști dar și de studenți ai universităților ieșene. Evenimentul va avea loc vineri, 27 martie, începând cu ora 20:30, în Dublin Pub. Biletul va fi în valoare de 5 lei. Din fondurile strânse dorim să oferim celor mici rechizite pentru a-și menține rezultatele excelente în învățătură.

Ediția trecută a avut un impact neașteptat deoarece din fondurile alocate am reușit să achiziționăm un scaun cu rotile pe care l-am donat secției de Neurologie a Spitalului de Recuperare din Iași.

După spectacol va urma tombola pentru participanți dar și petrecerea bine meritată ca după o săptămână grea de facultate! Știind că nu vă putem dezamăgi când vine vorba de organizarea unei petreceri vă invităm să fiți alături de noi în număr cât mai mare și la acest eveniment!

Sperăm că v-am captat atenția și vă așteptăm la spectacol!

Vizualizări: 133 | Adăugat de: Raluca | Rating: 0.0/0