Zâmbete de Paşti ediţia a II-a (Imagini) - 29 Martie 2015 - Asociația Studenților Bioingineri

Acasă » 2015 » Martie » 29 » Zâmbete de Paşti ediţia a II-a (Imagini)
Zâmbete de Paşti ediţia a II-a (Imagini)

Putem spune că s-a încheiat cu succes și a doua ediție a evenimentului caritabil „Zâmbete de Paști”! Dorim să vă mulțumim pentru donațiile făcute. Suma alocată a fost de 656,55 lei iar fondurile vor ajunge la copiii de la Centrul de zi „Sfânta Marina” din Iași.
           Ne bucurăm că ați fost în număr atât de mare alături de noi! Spectacolul a fost unul de neuitat datorită trupei de dans a Universității de Medicină și Farmacie dar și a celei de teatru „Suntem celebri” care au menținut publicul entuziasmat.

Licitația de shoturi a încins atmosfera fiind prezentată de Cireș Sebastian și Brian Bușilă. Împreună cu Petronela Mihai au improvizat acest moment care a avut un mare succes deoarece numărul donațiilor a crescut considerabil.
          Am avut parte și de două momente artistice muzicale. Irina și Carolina ne-au încântat cu câteva piese live, spre deliciul spectatorilor care le-au încurajat pe parcursul prestațiilor lor.
Tombola organizată a ținut publicul în suspans, oferindu-se următoarele: un shot, un cocktail, o sticlă de vin dar și una de sampanie.

Feedback-urile au fost pe măsura petrecerii deoarece:
Alexandru Dădăcuș ne mărturisește că „numărul mare de participanți la acest eveniment spune multe despre implicarea și dăruirea celor din asociație în legătură cu strângerea de fonduri și sponsori pentru copiii de la Centrul „Sf. Marina” și sunt încântat de această inițiativă a lor și sper că anul viitor să se organizeze și a treia ediție”.
Robert Fuior ne spune că a fost o petrecere reușită și cu multe idei care ar trebui accentuate și în alte campanii. Consideră că pentru a avea un număr cât mai mare de participanți este nevoie de mult mai multă putere de convingere din partea asociației.

Le suntem recunoscători atât sponsorilor cât și partenerilor:
- Gravez.ro
- TopKineto
- Stud Pass
- Sapte Seri
- Tele M
- Wink
- InOras.ro
- Ziarul de Iași
- IasiFun.ro
- StudentIQ.ro
- Clubul de tenis „Micul As”